به گزارش تابناک قزوین، علی رمضانپور از تولید ۳۴ هزار تن گوشت سفید (مرغ) در واحدهای مرغداری استان قزوین طی شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.
وی افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که۳۲ هزار و ۴۶ تن بود رشد ۶ درصدی داشته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: همچنین طی شهریور ماه سال جاری ۳ میلیون و ۸۹۰ هزار قطعه جوجه ریزی در این استان انجام شده است.
رمضانپور بیان کرد: در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.
وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشتر پراکنش واحدهای تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه را دارد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از اهدافی است که کارشناسان جهاد کشاورزی در واحدهای تولید همواره نظارت و مد نظر قرار میدهند.
این مسوول اضافه کرد: استان قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تأمین میکنند.