کارشناس ارشد گیاهان دارویی از شربت سکنجبین به عنوان یکی از بهترین و مفیدترین شربت‌ها یاد کرد و افزود: مصرف این شربت در فصل تابستان توصیه می شود.
کد خبر: ۹۷۵۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹ 03 July 2021

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از  ایسنا،هانیه ناصری  در تشریح فواید شربت سکنجبین گفت: از جمله خواص مهم این این شربت می توان به تاثیر آن در دفع صفرا و سموم بدن اشاره کرد. این گیاه نقش مهمی در پاکسازی کبد و دستگاه گوارش دارد و باز کننده عروق و برطرف کننده عطش بوده و مصرف آن برای افراد با مزاج صفراوی بسیار مفید است.

این کارشناس ارشد گیاهان دارویی گفت: در طب اسلامی از شربت سکنجبین برای رفع سوزش سردل، نفخ شکم، اسید و رفلاکس معده استفاده می شود.

وی مصرف سکنجبین را برای پیشگیری از بروز سکته های قلبی و مغزی موثر دانست و افزود: شربت سکنجبین در کاهش فشار خون موثر است و از این طریق از بروز بیماری‌های قلبی و حملات ناگهانی قلب و سکته مغزی جلوگیری می‌کند. همچنین خوردن سکنجبین با شیرینی کم در کاهش قند و چربی خون نیز موثر است.

ناصری شربت سکنجبین را بهترین نوشیدنی برای رفع عطش عنوان کرد وافزود: سکنجبین به بهبود گرمازدگی، رفع عطش و کاهش التهاب بدن ناشی از گرما کمک می‌کند. همچنین در طب اسلامی استفاده از شربت سکنجبین به خصوص همراه با عرق کاهو برای کاهش خشکی کام و دهان مفید است.

وی تعدیل مزاج را هم از جمله فواید سنکجبین عنوان کرد وافزود: سکنجبین باعث تلطیف انواع مزاج شده و در ایجاد سردی، تقطیع اخلاط و فرونشاندن گرمی و جلای معده موثر است.

ناصری گفت: سکنجبین همچنین خاصیت ملین و مسهل دارد و از یبوست پیشگیری می‌کند. همچنین در طب اسلامی از سکنجبین برای دفع اخلاط رقیق از طریق ادرار از بدن استفاده می‌شود.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار