مطالعات جدید نشان می‌دهد هنگامی که شیر بیش از حد گرم شود و بجوشد از میزان کلسیم آن کاسته می‌شود.
کد خبر: ۹۱۶۱۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰ 12 November 2020

تابناک فارس به نقل از علم و فناوری: دانیال فرهیخته گفت: مدت زمان لازم برای جوشاندن شیر، ۳ الی ۵ دقیقه از زمان جوشیدن شیر است.

کارشناس بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم افزود: بر خلاف تصور، مطالعات جدید نشان می‌دهد هنگامی که شیر بیش از حد گرم شود و بجوشد از میزان کلسیم آن کاسته می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین جوشیده شدن بیش از حد شیر "باکتری های مفید روده" را از بین می‌رود.

فرهیخته تصریح کرد: هنگام مصرف شیر گرم با مواد شیرین میزان جذب کلسیم آن کمتر می‌شود، از این رو بهتر است شیر گرم را بدون هیچ ماده قندی و به صورت خالص مصرف شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار