سرآشپزهای یک رستوران نیویورکی برای مشتریان گیاه‌خوار خود هندوانه کبابی سرو می‌کنند.
کد خبر: ۶۴۶۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۹ 23 August 2018

به گزارش «تابناک یزد»، از فارس، سرآشپز‌های یک رستوران نیویورکی برای گیاهخواران هندوانه کبابی سرو می‌کنند که 58 دلار قیمت دارد!

براساس گزارش «ساینس»، آن‌ها برای تهیه این هندوانه، آن را هشت ساعت دودی می‌کنند، سپس در آب نمک، خاکستر و ادویه جات قرار می‌دهند و بعد دوباره هشت ساعت دودی می‌کنند و سپس با رزماری و عصاره‌های دیگر در تابه می‌گذارند.

 هندوانه کبابی در رستوران نیویورکی +عکس

هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را می‌برید متوجه می‌شوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.

 هندوانه کبابی در رستوران نیویورکی +عکس

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار