استاندار لرستان:
بیشتری حجم سرمایه گذاری در طرح هایی که در دهه مبارک فجر بهره برداری می شوند مربوط به اداره کل صنعت، معدن و تجارت با 53 درصد و 11 هزار و 200 میلیارد ریال هزینه و بیشترین حجم سرمایه گذاری در طرح هایی که کلنگ زنی می شوند مربوط به وزارت نیرو با 83 درصد و 20 هزار میلیارد ریال می باشند
کد خبر: ۳۷۰۳۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱ 31 January 2017
استاندار لرستان گفت: یکهزار و 994 طرح به مناسبت دهه مبارک فجر در استان لرستان به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرگزاری تابناک لرستان؛ هوشنگ بازوند در نشست اطلاع رسانی دهه فجر در استانداری لرستان افزود: اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح ها 20 هزار و 890 میلیارد ریال می باشد.
وی اظهار کرد: در این دهه 269 طرح نیز با اعتبار 22 هزار و 610 میلیارد ریال کلنگ زنی می شود که شاه بیت این طرح ها نیروگاه یکهزار مگاواتی خرم آباد است.
استاندار لرستان افزود: بیشتری حجم سرمایه گذاری در طرح هایی که در دهه مبارک فجر بهره برداری می شوند مربوط به اداره کل صنعت، معدن و تجارت با 53 درصد و 11 هزار و 200 میلیارد ریال هزینه و بیشترین حجم سرمایه گذاری در طرح هایی که کلنگ زنی می شوند مربوط به وزارت نیرو با 83 درصد و 20 هزار میلیارد ریال می باشند. 
وی در خصوص طرح های دهه فجر استان لرستان گفت: در شهرستان دورود 78 طرح، خرم آباد 411 طرح، کوهدشت 98 طرح، سلسله 109 طرح، الیگودرز 195، پلدختر 78 طرح، دلفان 207 طرح، دوره چگنی 78 طرح، بروجرد 178 طرح، ازنا 83 طرح و رومشکان 24 طرح در دهه فجر بهره برداری می شود.

** هیچ مستندی مبنی بر حذف لرستان از ردیف اعتبارات مناطق محروم وجود ندارد
وی با بیان اینکه برخی افراد در شبکه های مجازی یا تریبون های رسمی از حذف اعتبار لرستان از ردیف اعتبارات مناطق محروم سخن می گویند، گفت: لفظ محرومیت درست نیست و نباید مورد استفاده قرار گیرد زیرا ما را به حوزه های دیگر می برد.
استاندار لرستان با ارائه توضیحاتی در خصوص مناطق محروم اظهار کرد: در سال 90 نمایندگان طرحی را تصویب کردند که برابر آن 2 درصد درآمد کشور به مناطق توسعه نیافته تخصیص داده می شد.
وی اضافه کرد: 70 میلیارد ریال آن موقع به لرستان اختصاص یافت ولی این اعتبارات در سال های بعد خیلی کم شد و حتی به صفر هم رسید.
بازوند گفت: عنوان این طرح بعد از آن به قانون توازن تغییر کرد و در سال 1395 چهار هزار و 40 میلیارد ریال به لرستان تخصیص یافت که این رقم در سال 1396 به چهار هزار و 240 میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی افزود: دلیل اینکه برخی عنوان می کنند لرستان از این اعتبارات بی بهره است، معلوم نیست چراکه استان در رتبه پنجم دریافت اعتبارات توازن قرار دارد.
استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه دستگاه های اجرایی لرستان در صدد توسعه استان لرستان هستند از منتقدان دولت خواست فضای استان لرستان را مثبت جلوه دهند چراکه بخش خصوصی در حال ورود به استان است و در صورت مواجه شدن با موج و فضای منفی ممکن است وارد استان نشود.

** مرجع آمار بیکاری لرستان مرکز آمار است
وی با انتقاد از افرادی که عنوان می کنند آمار بیکاری لرستان دروغ است، گفت: این آمار به صورت مستقل توسط مرکز آمار تهیه می شوند و دستگاه های اجرایی هیچ نقشی در آن ندارند.
بازوند افزود: استان لرستان در سال 1376 رتبه یک و در سال های 1377، 1378 و 1379 رتبه 2 را در بیکاری داشتیم و در سال های بعد یا دوم و یا اول بودیم تا سال 1393 به رتبه سوم و در سال 1394 به رتبه پنجم رسیدیم.
وی اظهار کرد: به طور قطع رفع کامل بیکاری در کوتاه مدت امکان پذیر نیست ولی رفع این مشکل تا حد زیادی به حضور سرمایه گذاران و بخش خصوصی در استان بستگی دارد که زمینه این حضور باید فراهم شود.

** 
وی اظهار کرد: زمان حضور من در استان لرستان هیچ نیروگاهی وجود نداشت ولی شنیدیم یک نیروگاه در حال احداث وجود دارد.
استاندار لرستان افزود: با پیگیری های انجام شده متوجه شدیم که 75 درصد سهام این طرح متعلق به بنیاد مستضعفان است لذا مذاکراتی برای اجرای طرح انجام شد و در تاریخ 24 آبان ماه 1395 موفق شدیم نامه تامین اعتبار این طرح را با مبلغ 196 میلیون دلار آمریکا بگیریم.
وی گفت: از پنج هزار مگاوات برقی که دولت مصوب کرده، یکهزار آن مربوط به لرستان است و قول احداث یک نیروگاه 500 مگاوانی را نیز برای احداث در بروجرد گرفته ایم.

** 957 روستای لرستان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند
استاندار لرستان در خصوص طرح های گازرسانی این استان گفت: به رغم کمبود اعتبارات تاکنون 957 روستای لرستان گازرسانی شده است.
وی افزود: در دهه فجر امسال گازرسانی به 207 روستا کلنگ زنی می شود.

** سد بختیاری تعیین تکلیف شد 
استاندار لرستان اظهار کرد: با وجود مشکلات، سه سد در استان لرستان به بهره برداری رسیده و سد بختیاری تعیین تکلیف شده است.
وی افزود: هنوز اعتبار 6 هزار و 500 میلیاردی سد بختیاری تامین نشده که قرار است یک شرکت خارجی به این طرح ورود کند.
بازوند گفت: مشکل برق آبی سد معشوره برطرف شده و عملیات اجرایی این سد به زودی با همکاری قرارگاه خاتم آغاز می شود.
وی افزود: سد تاج امیر پیشرفت خوبی داشته و رودبار هم آبگیری شده و اواسط سال آینده به بهره برداری می رسد.
استاندار لرستان اظهار کرد: سد آبسرده نیز به دلیل ناتوانی پیمانکار در آستانه قلع ید است و قرار است به قرارگاه خاتم واگذار شود.

** افزایش پروازهای فرودگاه خرم آباد نیازمند حضور بخش خصوصی است 
بازوند دلیل کم بودن تعداد پروازهای فرودگاه خرم آباد را خلا بخش خصوصی دانست و گفت: متاسفانه چارتر کننده نداریم چراکه سرمایه گذاری در استان برای این کار نداریم.
وی افزود: پرواز خرم آباد - قشم آماده است ولی سرمایه گذار برای راه اندازی این پرواز نداریم.
استاندار لرستان با گلایه از شرکت ایران ایر اظهار کرد: این شرکت به رغم مذاکرات زیادی که صورت گرفته حتی یک پرواز برای فرودگاه خرم آباد نمی گذارد.

** امسال 586 هزار تن گندم در لرستان تولید شد
وی با ارائه آماری از تولید گندم در لرستان گفت: در سال 92، 260 هزار تن، در سال 93، 375 هزار تن، در سال 94، 386 هزار تن و در سال 95، 586 هزار تن گندم در لرستان تولید شد.
بازوند افزود: دولت مبلغ 6 هزار و 200 میلیارد ریال پول گندم تولیدی کشاورزان لرستانی در سال 95 را به رغم مشکلات موجود پرداخت کرده است
وی گفت: این آمادگی در لرستان وجود دارد که به سایر استان ها گندم داده شود.

** کارخانه لاستیک سازی از کیفی ترین طرح های لرستان است
استاندار لرستان اظهار کرد: کارخانه لاستیک سازی از طرح های به دلیل دگرگون کردن شهرداری ها با ارزش افزوده، رفع نیازهای اجتماعی و مشکل اسپانسورها و آوردن مالیات در استان از کیفی ترین طرح های لرستان است.
وی افزود: طرح انتقال آب رودخانه کاکا رضا به خرم آباد از دیگر طرح های بسیار خوب استان لرستان است.

** 2 هزار طرح نیمه کاره در لرستان وجود دارد
بازوند گفت: 2 هزار طرح نیمه کاره در استان لرستان وجود دارد که 70 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل آنها نیاز است.
وی افزود: با توجه به کمبود اعتبارات، طرح هایی که پیشرفت فیزیکی خوبی دارند در اولویت تکمیل هستند.



منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار