وی ادامه داد: بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود بخارپزکردن شلغم است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ میشود. در حقیقت این روش در مقایسه با آبپزشدن شلغم بهتر است زیرا هنگام آبپزشدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرفکننده به سرطان میشود از آن خارج میشود.
این متخصص طب سنتی گفت: شلغم علاوهبر داشتن ویتامین و مواد معدنی، خواص درمانی ویژهای دارد که از آن برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود التهابهای مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده می کنند.
وی افزود: مصرف روزانه و خام شلغم نیز برای درمان جوشهای صورت و شادابی پوست موثر است. به علاوه سایر موارد مغذی موجود در شلغم نیز برای تشکیل بافتهای استخوانی مفید است و ازاینرو خوردن آن در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین مناسب است.
حسینی با اشاره به تاثیر گوگرد موجود در شلغم در تقویت حافظه و سیستم عصبی، ادامه داد: شلغم میتواند در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم هم موثر باشد. شلغم به میزان زیادی ویتامین C دارد و خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.
این متخصص طب سنتی افزود: نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای درمان گلودرد و التهابهای مجاری تنفسی توصیه شده است.