نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود./ بهار بهادران
کد خبر: ۱۱۴۳۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵ 15 December 2023

 

 
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار