با مشارکت خیرین نیک‌اندیش؛ ۲ زندانی از زندان مرکزی سنندج آزاد شدند

گروه استان‌ها - همزمان با ماه مبارک ربیع‌الاول و با پیگیری مسئولان زندان مرکزی سنندج و مشارکت خیرین نیک‌اندیش، دو زندانی با پرداخت مجموع ۴۰۰ میلیون ریال آزاد شدند و پس از تحمل ماه‌ها حبس، به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.
کد خبر: ۱۲۲۹۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵ 10 September 2026

با مشارکت خیرین نیک‌اندیش؛ ۲ زندانی از زندان مرکزی سنندج آزاد شدند

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، با پیگیری و رایزنی مسئولان زندان مرکزی سنندج و همراهی خیرین نیک‌اندیش، زمینه آزادی دو نفر از زندانیان این زندان فراهم شد.

در این اقدام خیرخواهانه، «ع.ب» پس از دو سال و نیم تحمل حبس و «س.د» پس از هشت ماه تحمل حبس، با پرداخت مجموع ۴۰۰ میلیون ریال از سوی خیرین آزاد شدند و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

«محمد خسروی»، مدیرکل زندان‌های استان کردستان، با قدردانی از مشارکت خیرین نیک‌اندیش اظهار کرد: حمایت خیرین از زندانیان و خانواده‌های آنان جلوه‌ای ارزشمند از مسئولیت اجتماعی و نوع‌دوستی است و کمک‌های این افراد می‌تواند زمینه بازگشت زندانیان به زندگی عادی و کانون خانواده را فراهم کند.

وی افزود: آزادی زندانیان با حمایت خیرین، علاوه بر کمک به کاهش جمعیت کیفری، آثار مثبت اجتماعی و خانوادگی به همراه دارد و موجب تقویت فرهنگ ایثار، گذشت و دستگیری از نیازمندان در جامعه می‌شود.

خسروی با تأکید بر ضرورت استمرار مشارکت‌های خیرخواهانه خاطرنشان کرد: همراهی خیرین و نیکوکاران در کنار اقدامات حمایتی مجموعه زندان‌ها می‌تواند در حل مشکلات زندانیان و خانواده‌های آنان مؤثر باشد و زمینه بازگشت سالم آنان به جامعه را فراهم سازد.

این اقدام خیرخواهانه همزمان با ماه مبارک ربیع‌الاول، جلوه‌ای از مشارکت اجتماعی خیرین در حمایت از زندانیان نیازمند و گامی در راستای تحکیم بنیان خانواده و ترویج فرهنگ نیکوکاری در جامعه است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار