استاندار اردبیل خبر داد؛

آغاز عملیات اجرایی دامداری ۶ هزار رأسی در اردبیل

گروه استان‌ها - استاندار اردبیل از آغاز عملیات اجرایی پروژه ۶ هزار رأسی مجتمع کشت‌وصنعت هفتان در شهرستان مشکین‌شهر به‌عنوان یکی از تفاهم‌نامه‌های همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۹۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۳ 31 August 2026

آغاز عملیات اجرایی دامداری ۶ هزار رأسی در اردبیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «مسعود امامی‌یگانه» استاندار اردبیل روز دوشنبه در آیین کلنگ‌زنی پروژه ۶ هزار رأسی مجتمع کشت‌وصنعت هفتان در مشکین‌شهر اظهار کرد: در این پروژه، ۲ طرح معدنی دیگر نیز در شهرستان مشکین‌شهر اجرا خواهد شد.

وی افزود: کارخانه کنسانتره معدن مس با ظرفیت یک‌میلیون تن به بهره‌برداری رسیده و فاز دوم این طرح نیز آغاز خواهد شد.

استاندار اردبیل بیان کرد: اجرای این طرح‌ها در راستای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری شهرستان مشکین‌شهر و ایجاد زمینه برای توسعه تولید و اشتغال در منطقه دنبال می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی مشکین‌شهر ادامه داد: باغداری و صنایع تبدیلی از دیگر پتانسیل‌های مهم این شهرستان است و برای جلوگیری از خام‌فروشی و توسعه صنایع تبدیلی، اقدامات مهمی در استان انجام خواهد شد.

امامی‌یگانه همچنین اصلاح الگوی کشت را از دیگر برنامه‌های مهم در حوزه کشاورزی استان عنوان کرد و گفت: قرار گرفتن اردبیل به‌عنوان پایلوت کشاورزی هوشمند، از اقدامات مهم برای توسعه بخش کشاورزی است.

وی تصریح کرد: با وجود موانع موجود در پیچ‌وخم‌های اداری، بهبود فضای کسب‌وکار در استان مشاهده می‌شود.

امامی یگانه بیان کرد: براساس گزارش مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی کشور، وضعیت استان اردبیل در زمینه بهبود فضای کسب‌وکار طی ۲ سال اخیر به رتبه ۷ ارتقا یافته است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار