توزیع 30 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در اصفهان

توزیع 30 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در اصفهان در مرحله نخست توزیع واکسن آنفلوآنزا ۳۰هزار دوز واکسن آنفولانزا در اختیار مرکز بهداشت استان و معاونت بهداشتی این دانشگاه قرار گرفت.
کد خبر: ۹۰۳۷۴۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰ 26 September 2020
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در این مرحله گروه هدف برای واکسن آنفلوآنزا، کادر بهداشت و درمان، بیماران گروه‌های پرخطر و مادران باردار هستند گفت: این واکسن در مراکز بهداشت بصورت رایگان توزیع و تزریق می‌شود.

آرش نجیمی با بیان اینکه توزیع واکسن آنفلوآنزا بر اساس روال سال‌های گذشته صورت می‌گیرد افزود: در حال حاضر این ۳۰هزار دوز واکسن در اختیار معاونت بهداشت در مراکز بهداشتی برای مادران باردار و در بیمارستان‌ها برای بیماران گروه‌های پر خطر و کادر درمان و بهداشت توزیع شد.

وی با تاکید بر اینکه در این مرحله هیچ مراجعه حضوری یا تحویل به افراد برای واکسن آنفلوآنزا در مراکز بهداشتی صورت نمی‌گیرد گفت: در صورتی که این واکسن به معاونت غذا و داروی دانشگاه تحویل شود در اختیار داروخانه‌ها قرار خواهد گرفت.

آنفلوآنزا بیماری ویروسی است که با تب ناگهانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلو درد و درد عضلانی همراه است؛ و علائم این ویروس شبیه کروناست که از طریق ترشحات آلوده فرد مبتلا منتقل می‌شود.
آخرین اخبار