کد خبر: ۸۶۶۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۰ 24 June 2020

طرح مشاوره کیان (کارمندیار) در گیلان اجرایی شد

تابناک/ همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر طرح کیان (کارمندیار) با هدف ارائه مشاوره به کارکنان ادارات و دستگاه ها در بحث مواد مخدر و آسیب های اجتماعی در استان گیلان آغاز بکار کرد.

این طرح روز چهارشنبه با همکاری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با انعقاد تفاهم نامه ای میان دو اداره بهزیستی و جمعیت هلال احمر استان گیلان اجرایی شد.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان در خصوص این طرح گفت : در طرح کارمند یار،  مشاورانی از بهزیستی به صورت انفرادی و گروهی به کارکنان مشاوره و آموزشهایی در خصوص مضرات مواد مخدر و سایر آسیب های اجتماعی ارائه می دهند وطرح بسیار مناسبی برای پیشگیری استفاده از مواد مخدر است.

حسین نحوی نژاد افزود: البته آسیب های اجتماعی فقط یک درمان و یک علت ندارد و هدف ما این است که از بروز آسیب های اجتماعی جلوگیری کنیم به خصوص در بحث مواد مخدر که بیشترین آسیب های اجتماعی را موجب می شود.

وی ادامه داد: اعتیاد به عنوان چهارمین بحران جهانی شناخته شده است و در کشور ما نیز یکی از مهمترین بحران ها محسوب می شود به طوری که حدود ۷۵ درصد از زندانیان به طور مستقیم و غیرمستقیم به مواد مخدر مربوط می شوند.

مدیرکل بهزیستی گیلان اضافه کرد: طرح کارمندیار(کیان) در خصوص پیشگیری از تمامی آسیب های اجتماعی به خصوص بحث مواد مخدر و اعتیاد است.

 وی با تاکید بر اینکه محیط کاری کارمندان باید به گونه ای باشد که افکار بد از آنان دور و محیطی آرام برایشان فراهم باشد، افزود :  این طرح می تواند در این خصوص کارگشا باشد.

وی خاطرنشان کرد: برای پیاده کردن این طرح، هلال احمر انتخاب شده چون هر دو دستگاه هلال احمر و بهزیستی مخاطبان زیادی دارند و با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان می توانند در طرح کارمندیار(کیان)  با موفقیت عمل کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان نیز گفت : جمعیت هلال احمر سعی دارد در کنار سایر دستگاه های مسئول، نقش خود را در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی ایفا کند.

سیاوش غلامی افزود: این طرح آغاز شده تا کارمندانی که دچار مشکل و آسیبی هستند، با کمک مشاوره و پزشک آنها را مرتفع کنیم.

وی بیان کرد: یکی از اهداف مهم این طرح ارتقای سلامت روانی کارکنان اداری جهت پیشگیری از اعتیاد است و ضمن آنکه می تواند در نهایت در حوزه جوانان و خانواده ها در جهت کاهش آسیب های اجتماعی نیز موثر باشد و ما نیز تمام سعی و تلاش خود را میکنیم با اجرای دقیق این طرح، محیط های اداری را از آسیبهای اجتماعی دور نگه داریم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان نیز در این جلسه گفت : اعتیاد یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی جامعه است و سعی ما بر آن است با اجرای طرح های کارگشا، میزان آسیب ها را کاهش دهیم.

علی باقری افزود: اعتیاد و مصرف مواد مخدر مشکلات و آسیب های اجتماعی زیادی را در جامعه به وجود می آورد که طلاق، همسرآزاری، کودک آزادی، جرایم مالی و غیره از نمونه های بارز آن است و این در حالی است که حدود ۴۵ درصد از زندانیان به طور مستقیم و ۲۵ درصد به طور غیرمستقیم مربوط به مواد مخدر و اعتیاد هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار