کد خبر: ۸۰۹۷۸
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰ 22 August 2015

مدیرکل اداره دامپزشکی استان البرز با اشاره به اینکه ذبح و قربانی کردن دام در منازل را به مردم توصیه نمی کنیم، گفت: گوشتی که از روش ذبح خانگی به دست آمده بهداشتی نیست.

علی اصغر شریفی در آستانه اعزام حجاج به خانه خدا در خصوص قربانی کردن دام در منازل و اماکن عمومی و مشکلات بهداشتی آن به خبرنگار مهر گفت: برای قربانی کردن محل هایی در سطح شهر تعبیه شده است. اگر کشتار دام در محل های تعیین شده انجام نشود علاوه بر آسیب به مصرف کننده گوشت در زمانی که کشتار انجام می شود آلودگی به شهروندان نیز منتقل می شود.

وی در ادامه افزود: در زمان کشتار، دفع خون، امعا و احشا و مدفوع باعث آلودگی محیط اطراف می شود.

مدیرکل اداره دامپزشکی استان البرز خاطرنشان کرد: تحت هیچ شرایطی قربانی کردن و ذبح دام را به مردم توصیه نمی کنیم و چنانچه قرار است دام قربانی شود نباید ذبح در منازل، معابر و خیابان ها انجام شود لازم است دام را در کشتارگاه ذبح کنند.

شریفی در پایان به کشتارگاه های موجود در سطح استان اشاره کرد و گفت: در استان ۲ کشتارگاه وجود دارد. کشتارگاه راک در فردیس به سمت جاده ملارد سه راه نیروگاه و کشتارگاه دام سلیمانی (کردان) در ساوجبلاغ آماده خدمات رسانی به مردم هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار