مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور گفت: ایران هفتمین تولید کننده گوشت مرغ در جهان و نخست تولیدکننده در خاورمیانه است.
کد خبر: ۶۷۴۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ 31 October 2018

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری فارس، برومند چهارآئین در سی و ششمین جلسه شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی که به ریاست استاندار کرمانشاه در سالن جلسات اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار داشت: در کشور 155 میلیون جوجه‌ریزی در ماه از جوجه یک روزه تا 45 روزه در کشور انجام می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور از دپوی بیش از سه میلیون تن نهاده( سویا و ذرت) در بنادر خبر داد و افزود: مشکلی در تامین دانه مرغ تا پایان سال نداریم.

وی با بیان اینکه هیچ جایگزینی برای گوشت مرغ نمی‌توان پیدا کرد، ادامه داد: 20 هزار میلیارد ارزش تولیدات سالیانه مرغ در کشور است، که در حال حاضر ارزان‌ترین منبع پروتئینی برای کشور محسوب می‌شود، چرا که 34 درصد پروتئین روزانه را تأمین می‌کند.

چهارآئین سرانه ماهیانه گوشت مرغ در ایران را 25 کیلوگرم اعلام و بیان کرد: کشور از این لحاظ مقام هفتم در دنیا و مقام نخست در خاورمیانه را در گوشت مرغ داریم.

وی به زیرساخت مناسب کشور در تامین گوشت مرغ اشاره کرد و افزود: گوشت مرغ گرم تولید ایران به کشور‌هایی همچون عراق، افغانستان، پاکستان و... صادر می‌شود.

این مسؤول با اشاره به فعالیت 14 هزار و 732 مرغداری فعال در کشور، برای عدم وابستگی به واردات در این زمینه، خواستار توجه بیشتر به تولیدکنندگان این بخش شد.

چهار آئین با بیان اینکه 85 درصد مرغداری کشور عضو اتحادیه سراسری هستند، تصریح کرد: 350 تعاونی در کشور فعالیت می‌کنند.

244 اتحادیه در کشور فعال است که 59 اتحادیه از این تعداد کد IR دریافت کرده‌اند که به گفته مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور، در استان کرمانشاه نیز 2 اتحادیه فعالیت دارند که نیاز است این 2 اتحادیه با کمک دولت توانمند و ادغام شوند.

معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز در ادامه، به فعالیت 62 واحد مرغداری، 10 واحد مرغداری گوشتی، چهار واحد جوجه‌کشی، 20 واحد خوراک دام و طیور، 2 اتحادیه مرغ ویژه، 670واحد طیور(که 230 واحد گازکشی شده) و 9 کشتارگاه صنعتی در استان اشاره و بیان کرد: 2 کشتارگاه در استان مجهز به خط صفر‌-2 است.

بهرام خانی نیاز استان به گوشت مرغ را 50 هزار تن دانست و گفت: این در حالی است که تولید استان با جوجه‌زیزی 2 میلیون قطعه جوجه در ماه، 62 هزار تن است که ما‌بقی آن صادر می‌شود.

وی ساماندهی تشکل‌ها را به بخش خصوصی و استعمال وام‌های بخش خصوصی را برای جوابگویی به نیازها خواستار شد.

مسائلی که 50 درصد آن مربوط به بخش خصوصی است به گفته رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه، در شورای گفت‌وگو مطرح می‌شود.

کیوان کاشفی در ادامه، افزود: شورای گفت‌وگو و بخش خصوصی تنها تشکلی است که شورای دولت و دبیرخانه جداگانه آن را رصد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: از نظر تعداد جلسات در این زمینه جزو استان‌های ششم یا هفتم در کشور هستیم، اما از لحاظ کیفیت جلسات نمرات خوبی داشته‌ایم.

این مسؤول گفت: پنجشنبه آخر هر ماه را برای جلسات شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی در نظر گرفته‌ایم، اما نیاز است در هر ماه یک جلسه فوق برای بحث مشکلات صادرکنند‌گان داشته باشیم تا مشکلات تولید‌کنندگان و مرغداران استان حل شود.

 

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار