معاون استاندار:
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم گفت: این استان با وجود حرم حضرت معصومه(س) و اماکن زیارتی ظرفیت تبدیل به گردشگری زیارتی را داراست که باید زیرساخت های آن تامین شود.
کد خبر: ۵۶۴۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۹ 10 February 2018

به گزارش تابناک قم، مهرداد غضنفری امرایی در آیین بهره برداری از 15 طرح گردشگری به مناسبت دهه فجر در منطقه گردشگری سلامت الوند اظهار داشت: از طرح های گردشگری زیارتی که با مطالعه علمی صورت گرفته باشد درقم حمایت خواهیم کرد تا بتوانیم به توسعه استان در حوزه گردشگری زیارتی کمک کنیم.

وی افزود: باید سرمایه گذاران را برای اجرای طرح های گردشگری جذب کنیم از این رو باید موانع موجود شناسایی و رفع شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم تاکید کرد: استانداری از سرمایه گذاران حمایت خواهد کرد و برای تسهیل در روند سرمایه گذاری از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.

وی با بیان این که مدیریت دانش محور در حوزه گردشگری باید صورت بگیرد گفت: برای ایجاد اشتغال و اقتصادزایی در استان باید مدیریت در همه حوزه ها صورت بگیرد.

وی افزود: توجه به موضوع سلامت در حوزه گردشگری مساله مهمی است که باید با طرح های پژوهشی بر روی آن کار کرد تا وضعیت گردشگری موجود ارتقا پیدا کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم نیز دراین مراسم با اشاره به بهره برداری از 15 طرح گردشگری گفت: این تعداد طرح ها با ارزش بیش از 630 میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای 363 تن صورت گرفت.

عیسی رضایی ادامه داد: تعدادی طرح نیمه کاره گردشگری با پیشرفت فیزیکی بین 30 تا 80 درصد در حال انجام است.

وی با اشاره به این که گردشگری زیارتی و سلامت در قم مورد استقبال سرمایه گذاران قرار گرفته است گفت: سرمایه گذارانی در این حوزه هستند که نیاز به مساعدت و همکاری دستگاه های مختلف دارند ضمن این که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور نیز با سیاست گذاری در این حوزه از آنها حمایت می کند.

وی خاطر نشان کرد: سالانه 10 میلیون زائر داخلی و خارجی وارد استان قم می شود که این بهترین فرصت برای بهره مندی از حضور این گردشگران با ارائه خدمات است.

وی با اشاره به این که 460 مورد تاسیسات گردشگری و اقامتی در قم وجود دارد گفت: از سال 92 تاکنون 134 مجموعه احداث کرده ایم که باعث افزایش سه هزار و 515 مورد تخت های پذیرایی و گردشگری به ارزش چهار هزار و 160 میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای سه هزار تن شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری قم افزود: در حال حاضر 12 هزار تخت پذیرایی و اقامتی در قم پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.

15طرح گردشگری شامل هتل سه ستاره، 2 واحدهتل آپارتمان، 2 مجتمع گردشگری، سفرخانه سنتی، 6 مورددفتر خدمات مسافرتی، اقامت گاه بوم گردی و واحد پذیرایی می شود.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار