کد خبر: ۵۰۳۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۱ 04 October 2017
طرح پارلمانی‌شدن قوه مجریه بعد از یک وقفه پنج‌ساله، در حالی بار دیگر به جریان افتاده که برخی منتقدین این طرح اظهارات شاذی تاکنون بیان کرده اند.

به گزارش جهان نيوز، در اینباره صادق زیبا کلام از تئورسین های جریان اصلاحات معتقد است که در صورت تصویب طرح پارلمانی‌شدن قوه مجریه جریان اصولگرا و چهره های این جریان در مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس جمهور انتخاب می شوند!

وی در ایبنباره طی یادداشتی نوشته است: "اگر مجلس دهم با وجود آنکه حدود صد نماینده فراکسیون امید و تعدادی اصولگرایان معتدل در آن حضور دارند، قرار بود از میان آقایان حجت‌الاسلام رئيسی یا دکتر حسن روحانی، یکی را به عنوان نخست‌وزیر انتخاب کند، آیا تردیدی داریم که جناب رئيسی با آرای بالاتری راهی قوه مجریه می‌شد؟ یا مجلس یازدهم را مجسم کنیم که دو سال دیگر انتخابات آن برگزار می‌شود و در سال ١٤٠٠ قرار است از میان نامزدهایی که کمابیش نام آنها را می‌شناسیم به عنوان مثال از میان آقایان جهانگیری، عارف و ظریف از یک سو و مثلا آقایان ضرغامی، علی لاریجانی یا جناب رئيسی از سوی دیگر، فردی را برای ریاست قوه مجریه انتخاب کند؛ آیا باز هم می‌توان تردید داشت که رئيس قوه مجریه از کدام طیف انتخاب می‌شود؟"

زیبا کلام در ادامه مدعی می شود: " طرح پارلمانی‌شدن رئيس قوه مجریه، اگر چنانچه تحقق یابد، عملا به زیان مردم‌سالاری به معنایی که مردم رئيس قوه مجریه را مستقیما انتخاب کنند، خواهد بود. شاید ما شاهد تعارضات کمتری باشیم اما سؤال اساسی آن است که به چه بهایی این امر تحقق پیدا می‌کند؟
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار