مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی از مردم خواست گوشت‌های قربانی را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده بعد مصرف کنند.
کد خبر: ۴۸۷۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲ 01 September 2017
به گزارش تابناک تبریز، امیرحسین بهداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به وجود بیماری تب کریمه کنگو در کشور، از تمام مردم که اقدام به ذبح گوسفند می‌کنند خواستار رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی هستیم.

وی با بیان اینکه اگر فردی خود اقدام به ذبح قربانی می‌کند باید قبل از قطعه‌بندی گوشت‌ها، به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهند، افزود: مردم در زمان ذبح قربانی دقت لازم را داشته باشند و نباید مستقیماً به گوشت دست بزنند بلکه با دستکش گوشت‌ها را در یک ظرفی ریخته و بعد از حداقل ۲۴ ساعت اقدام به قطعه‌بندی کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه حدالامکان مردم از خدمات بهداشتی رایگان دامپزشکی استان استفاده کنند، گفت: با تشکیل اکیپ ثابت و سیار نظارت بهداشتی برای عید سعید قربان، خدمات دامپزشکی، روحانی ناظر بر ذبح شرعی و بازرس بهداشتی گوشت به صورت رایگان برای شهروندان خواهیم داشت.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار