به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از فارس،ابراهیم شکیبا داشت: فصل گرما در راه است و باید با کشتار زنده دام، طیور و فروش مرغ زنده در استان به منظور تامین امنیت غذایی و بروز بیماری، جلوگیری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به ساماندهی کشتارهای غیرمجاز دام و طیور در این استان، گفت: حدود 30 تا 40درصد کشتار مورد نیاز شهر کرمانشاه از کشتارگاه صنعتی تامین میشود و مابقی گوشت مورد نیاز از کشتارهای غیرمجاز در سطح شهر به خصوص مناطق حاشیهای تامین میشود.
وی با بیان اینکه دام بیمار علایمی قابل مشاهده برای مردم ندارد، تصریح کرد: بیماریهای مشترکی بین انسان و دام وجود دارد که از طریق دامهای آلوده وارد کشور شده است.
شکیبا درخصوص پیشگیری از ابتلا به بیماری مشترک انسان و دام هشدار داد و افزود: حتما گوشت قرمز خریداری شده را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد بالای صفر، همان دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنید.
وی با هشدار نسبت به خودداری از تماس با خون گوشت آلوده، پرهیز از گزش کنه و له کردن آن، افزود: در شرایط نگهداری گوشت در هوای سرد یخچال، ویروسهای مبتلا کننده انسان
و دام به علت ایجاد اسید لاکتیک موجود در گوشت از بین رفته و گوشت عاری از خطر انتقال بیماری به مردم شده و قابل مصرف میشود.
ا