معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین:
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه نیازمند حمایت از تولید پوشاک ایرانی و اسلامی هستیم.
کد خبر: ۳۵۷۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴ 09 January 2017
به گزارش تابناک از قزوین به نقل از خبرنگار مهر، علی اکبر کبیری ظهر دوشنبه در جلسه ترویج فرهنگ حجاب، عفاف، مد و لباس درحوزه اصناف اظهار کرد: برند سازی با حمایت از تولید ایرانی و اسلامی در حوزه تولید پوشاک، استفاده از توان رقابتی و تحریک تقاضا، مدیریت واردات پوشاک و منسوجات، ترویج طرحهای متناسب با فرهنگ اسلامی در واحدهای تولید پوشاک بخشی از سیاستهای وزارت صنعت معدن و تجارت در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اسلامی است.

وی افزود: رسته طراحی پوشاک در ساختار اتحادیه های پوشاک با هماهنگی اداره کل فرهنگ و  ارشاد اسلامی، حمایت از ایجاد و توسعه فروشگاههای زنجیره ای ویژه پوشاک اسلامی و برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم پوشاک متناسب با فرهنگ اسلامی و ایرانی و حمایت از روشهای مختلف تبلیغاتی از دیگر  برنامه ها و سیاست های پیش بینی شده در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است.

کبیری اظهارداشت: هماهنگی و تعامل اصناف با نیروی انتظامی برای جلوگیری از عرضه کالاهای متعارض با فرهنگ اسلامی ضروری است و تمامی اتحادیه های مرتبط با پوشاک موظفند با نیروی انتظامی استان برای نظارت بر عرضه پوشاک غیر اسلامی و نامتعارف همکاری کنند.

وی افزود: اتحادیه های تولید کننده پوشاک موظفند سیاستهای اعلام شده را در برنامه های سالانه خود رعایت کنند و گزارش عملکرد خود را در هر سه ماه  به کمیته استانی عفاف و حجاب ارسال کنند.

برگزاری نمایشگاه عرضه پوشاک اسلامی همزمان با دهه فجر
 
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت استان گفت: برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم پوشاک اسلامی می تواند در ترویج فرهنگ استفاده از پوشاک اسلامی موثر باشد و این نمایشگاه همزمان با دهه فجر در استان نیز برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد:در راستای حمایت ازتولیدکنندگان پوشاک اسلامی در نمایشگاههای مد و پوشاک اسلامی، غرفه رایگان در اختیار متقاضیان قرارمی گیرد.

کبیری با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیان کرد: درجلسه با رئیس ستاد اقامه نماز استان و روسای اتحادیه های صنفی پوشاک و تولیدکنندگان برای ترویج فرهنگ حجاب در واحدهای صنفی و تولیدی اقدام شده است.

وی با اشاره به ضرورت برندسازی در پوشاک اسلامی اضافه کرد: تاکنون اقدامات خوبی در زمینه برندسازی کالاهای تولیدی استان از جمله تولید باقلوا صورت گرفته که در پوشاک هم باید رواج یابد.

گرامی پور، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک قزوین هم گفت: برای اثرگذاری در زمینه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در استان بایدهمه دستگاهها و تشکلهای بخش خصوصی نگاه حمایتی داشته باشند.

وی گفت: حمایت نکردن از تولید پوشاک اسلامی ایرانی زمینه ای برای ورود پوشاک خارجی با طرح های نامناسب و متضاد با فرهنگ اسلامی است و این کار می تواند یکی از راههای نفوذ فرهنگی دشمنان به کشور باشد.

گرامی پور یادآورشد: ارائه الگو و لباس هایی متناسب با طراحی و دوخت ایرانی اسلامی از ضرورت های ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است و در این میان نیز حمایت از تولید و عرضه پوشاک اسلامی و ایرانی حمایت از اقتصاد مقاومتی محسوب می شود.

وی  با اشاره به مشکلات ارائه الگوهای مناسب پوشاک اسلامی و ایرانی گفت: توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نیازمند توجه و حمایت همه دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان است.

گرامی پور با بیان اینکه جلوگیری از ورود کالای خارجی در مبادی توزیع اصلی کشور یکی از موثرترین اقدامات حمایتی از کالاهای تولید داخل است و باید ابتدا مجاری ورود را ببندیم سپس در بخش عرضه نیز  نظارت کنیم.

وی تصریح کرد: مردم به خرید پوشاک مارک و برند رغبت بیشتری دارند و این گرایش موجب ورود کالای خارجی خارجی با نفوذ فرهنگ بیگانه در کشور می شود لذا باید برای ترویج پوشاک  اسلامی عزم  و اتحاد ملی و همگانی داشته باشیم، چرا که با برخورد در سطح  عرضه کالا نمی توان جلوی ورود کالای خارجی و متعاقب آن فرهنگ بیگانه را گرفت و نیازمند برنامه ریشه ای هستیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار