کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز گفت: مردم برای داشتن امنیت غذایی به نشانگر رنگی درج شده بر روی بسته‌های مواد غذایی توجه کنند.
کد خبر: ۳۳۰۶۴۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۶ 17 November 2016
به گزارش تابناك از قزوین به نقل از ایسنا منطقه قزوین، سمیه احدی اظهار کرد: امروزه درج نشانگر رنگی بر روی بسته بندی‌های مواد غذایی به مصرف کننده کمک می کند تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی خود، انتخاب آگاهانه داشته باشد، هدف اصلی از درج نشانگر رنگی، اصلاح الگوی مصرف و ارتقای سطح سلامت جامعه است.

وی با اشاره به اینکه تعیین میزان سهم فرآورده مواد غذایی، بیانگر مقدار مصرف آن ها در هر نوبت از روز است و بر اساس مقادیر متداول مصرف جامعه تعیین می‌شود،خاطرنشان کرد: گزارش میزان شاخص‌های انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس (در هر سهم فرآورده غذایی) توسط نشانگر رنگی انجام می‌شود.

احدی افزود: رنگ قرمز، بیانگر میزان زیاد؛ رنگ زرد(نارنجی)، بیانگر میزان متوسط و رنگ سبز، بیانگر میزان اندک این شاخص‌ها در محصول غذایی است.

این کارشناس نظارت بر مواد غذایی، توصیه کرد: مردم بیشتر از مواد غذایی استفاده کنند که شاخص‌های مذکور در آن‌ها دارای رنگ سبز یا زرد هستند.

وی تأکید کرد: باید میزان مصرف و یا تعداد وعده‌های مصرف محصولات غذایی دارای شاخص‌های قرمز را کاهش داد، زیرا در ابتلا به بیماری‌های ناشی از رژیم غذایی نامناسب، نقش دارند.

این کارشناس یادآور شد: طبق مفاد ماده 11 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کماکان بر روی بسته بندی کلیه فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، درج مواردی، نظیر: نام فرآورده و نام تجاری محصول، تاریخ تولید، انقضا و سری ساخت، شماره پروانه بهداشتی ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی، وزن فرآورده و مواد تشکیل دهنده آن، نام و نشانی تولید کننده، شرایط نگهداری و دستورالعمل آماده سازی و مصرف؛ اجباری است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار