دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین
مدیرکل روابط عمومی استانداری و دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین گفت: مدیران در دفاع از دولت و برنامه های آن نباید لکنت زبان داشته باشند.
کد خبر: ۳۲۸۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴ 13 November 2016
به گزارش تابناک از قزوین نصرت الله علیرضایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از مشکلات اساسی که باعث می شود مخالفین دولت جریح شده و توقعات نابجا و تحلیل های یک جانبه ارائه دهند، سکوت و بی تفاوتی برخی مدیران در دفاع از دولت است.
وی اظهارکرد: این یک امر بدیهی است که مدیران اجرایی از عملکرد دولت، برنامه ها و سیاست های آن باید دفاع کنند.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین با اشاره به ارزیابی عملکرد مدیران از سوی دولت، گفت: دولت با هیچ مدیری عقد اخوت نبسته و تداوم مسئولیت ها براساس کارآمدی، حفظ شایستگی و مبتنی بر ارزیابی شاخص های مختلف مدیریتی و سیاسی و سنجش حرکت در چارچوبها، سیاست ها، شعارها و اجرای برنامه های دولت می باشد.
علیرضایی، به برخی انتقادها درخصوص انتصاب مدیران در استان اشاره کرد و گفت: این حق قانونی و طبیعی دولت است که بخواهد مدیرانش را برگزیند و یا برای بهبود در جریان امور دست به تغییر و تحول بزند.
علیرضایی اظهارکرد: اکنون که در سال پایانی دولت یازدهم هستیم هنوز برخی مدیران در جمع بخشداران و مدیران دستگاه ها در سطوح استان، شهرستان و بخش‌ها نمایندگان دولت در دستگاه های اجرایی هستند و دولت از ظرفیت آنها استفاده می کند که این واقعیت اظهر من الشمس است و نشان از دیدگاه و رویکرد دولت در انتخاب مدیران و استفاده از ظرفیت گروه ها و جریان های مختلف سیاسی دارد.
این مسئول گفت: تغییر و تحولات مدیریتی در دولت یازدهم نه تغییراتی سریع و شتابزده و نه ضربتی و حذفی بوده است.
وی ادامه داد: شایسته است منتقدان دولت انصاف به خرج دهند و تغییر و تحولات مدیریتی دولت یازدهم را با دوره گذشته مقایسه کنند و بیاد بیاورند که وقتی دولت نهم بر سرکار آمد و استقرار یافت در کمتر از سه ماه کارنامه تغییر فرماندارن و بخشداران بسته شد و مدیران دستگاه های اجرایی نیز در عرض شش ماه با پست های خود خداحافظی کردند و حتی یک مدیر مخالف جریان سیاسی دولت نیز برسر کار خود باقی نماند.
علیرضایی اضافه کرد: در شرایطی که دولت نهم و دهم از نیروهای پای کار خود در پست های حساس استفاده می کرد، هیچ انتقاد و اعتراضی نبود چرا که جریان اصلاحات در استان این تغییرات را حق دولت منتخب وقت می دانست.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین گفت: هر دولتی که بر سرکار می آید، نتیجه انتخاب مردم و دارای یک خاستگاه، عقبه سیاسی و اجتماعی است و بدیهی است در انتصابات با شخصیت ها، اشخاص موثر، صاحب نفوذ و گروههای سیاسی همسو مشاروه، رایزنی و هم اندیشی صورت بگیرد.
علیرضایی اضافه کرد: اینها را نباید به مفهوم اینکه مدیران دولت در سطوح مختلف ابزار سیاسی یک جریان سیاسی هستند و یا اینکه از خود اختیار و اراده ای ندارند، تفسیر کرد.
وی با بیان اینکه دولت یازدهم صبوری، متانت، عقلانیت و قانون مداری را در راس و محور برنامه ها و اقدامات و فعالیت های خود قرار داده است، اظهارکرد: دولت تدبیر و امید برخلاف دوره گذشته در انتصاب ها شتاب زده و بسته عمل نکرده است.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین اظهارکرد: برخی منتقدان و مخالفان دولت از متانت و سعه صدر دولت یازدهم سوء استفاده کرده و سوء تعبیر، برداشت ها و تحلیل های دیگری از این موضوع دارند و رفتار توام با آرامش و متانت دولت برای برخی از این دوستان انتظارات نابجا و فزاینده ای ایجاد کرده است.
علیرضایی گفت: این دسته از مخالفین و منتقدین در مقام مدعی و صاحب حق دولت را محاکمه می کنند درحالیکه دولت در چارچوب رای مردم و پایگاه اجتماعی خود حرکت می کند و این مهم نیز هم حق شهروندانی است که به آن ایده رای داده اند و هم تکلیف و مسئولیت اخلاقی و سیاسی دولت که در تغییر و تحولات مدیریتی به این پایگاه و بدنه اجتماعی توجه کند.
وی ادامه داد: حداقل انتظار مردم این است که دولت در چارچوب رای، انتظارات، شعارها و خواسته های رای دهندگان حرکت کند چرا که اگر غیر این بود مردم به کاندیداهای دیگری اقبال می کردند.
علیرضایی در ادامه با تاکید بر هزینه نکردن از سرمایه های معنوی خاطرنشان کرد: در هیچ دوره ای نمی توان اصلاح طلبی را سراغ گرفت که در نقد تغییر و تحولات مدیریتی یک دولت، از ارزش ها هزینه کند و پشت ارزش های انقلابی و مقدسات دینی سنگر بگیرد، اما متاسفانه برخی منتقدین ومخالفین دولت مطامع و خواسته های سیاسی و جناحی خود را در پوشش دفاع از ارزش ها و مقدسات به خورد مخاطبین خود می دهند.
وی اضافه کرد: انقلابی بودن به مفهوم اخلاقی بودن، تقدم منافع ملی بر شخصی و گروهی و حفظ ارزشها و آرمانهای اولیه انقلاب است و اتحاد یک رویکرد عقلانی و انسجام بخش می باشد و لذا در میزان عمل به این دو هنجار، تفاوت بین ادعا و واقعیت انقلابی بودن را در مقام عمل به خوبی تمیز می دهد.
وی اظهارکرد: امروز کمتر خانواده ای در کشور وجود دارد که با دفاع مقدس، شهدا و ایثارگران علقه و نسبتی نداشته ‌باشد، اما گویی برخی خود را صاحبان تمام و کمال این ارزش ها دانسته و نه تنها آنها را مصادره به مطلوب بلکه در هزینه چنین سرمایه هایی حتی ولخرجی هم می کنند، در حالیکه این رفتار نه اخلاقی، نه عقلانی و نه با مبانی و اصول فکری دینی قابل جمع نیست.
مدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین در پایان تصریح کرد: ارزشها و مقدسات ذخایر روز مبادای انقلاب و نظام هستند و هرگز نباید در پای جریانی خاص ریخته و مصادره و در دعواهای جناحی بی ارزش و بیهوده خرج شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار