رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام گفت:عرضه کنندگان گوشت از مخلوط کردن هر نوع ماده غیر خوراکی به گوشت چرخ کرده خودداری کنند.
کد خبر: ۲۷۸۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹ 15 August 2016
به گزارش تابناک ایلام؛دکتر سعید صیدیوسفی اظهار کرد: با توجه به فساد پذیری گوشت چرخ کرده، باید این فرآورده خام دامی در شرایطی کاملا بهداشتی و در حضور خود مشتری و توسط مراکز مجاز تهیه و عرضه شود.

وی درباره طول مدت نگهداری گوشت چرخ کرده در واحدهای عرضه مواد پروتئینی افزود: ماندگاری گوشت چرخ کرده به صورت گرم و خارج از فریزر 2 روز و در دمای چهار درجه سانتی گراد و به صورت منجمد و یخ زده هم تا سه ماه و در دمای منفی 18 درجه است.

صیدیوسفی به مصرف کنندگان این نوع گوشت توصیه کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده از مصرف گوشت چرخ کرده که در فضای عمومی و بدور از شرایط بهداشتی تهیه و نگهداری می شود، خودداری کنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام به قصابان و عرضه کنندگان گوشت چرخ کرده هم یادآور شد: از مخلوط کردن هر نوع ماده غیر خوراکی به این نوع گوشت خودداری کنند.

وی گفت: گاهی مشاهده می شود برخی از عرضه کنندگان گوشت، از اندام های خوراکی یا غیر خوراکی و حتی حرام مرغ و لاشه دام مانند طحال، پستان، مثانه، ریه، نخاع، بافت های غضروفی و غددی در گوشت چرخ کرده استفاده می کنند که این اقدام ممنوع بوده و جرم است.

صید یوسفی تاکید کرد: گوشت چرخ کرده باید از گوشت لاشه دارای تاییدیه دامپزشکی موجود در قصابی ها و مراکز مجاز عرضه گوشت باشد و مصرف کنندگان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه مراتب را به اداره کل دامپزشکی و ادارات تابعه در شهرستان ها منعکس کنند تا با متخلفان برابر قانون برخورد شود. /ف
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار