مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: نقش مهم اصحاب رسانه به عنوان طلایه داران جبهه آگاهی و اطلاع رسانی در جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام ایجاب می کند که خبرنگاران در این بخش بیش از پیش یاریگر سلامت جامعه باشند.
کد خبر: ۲۷۵۳۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱ 10 August 2016
مهدی حسینی گفت اصحاب قلم و رسانه با تلاش بی وقفه و شبانه روزی تامین کننده نیاز فکری و اطلاعاتی مردم هستند و نقش آنان در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به ویژه در عصر کنونی بسیار مهم و غیر قابل انکار است.

وی بیان کرد: خبرنگاران و رسانه های ارتباط جمعی در ارتقا سلامت جامعه نقش بی بدیلی دارند و ارتباط نزدیک آنان با دستگاههای دست اندرکار حوزه سلامت می تواند از گسترش بسیاری از بیماریها جلوگیری کند.
مدیر کل دامپزشکی استان اضافه کرد: با توجه به اینکه 832 عامل بیماری زا بین انسان و دام مشترک است اصحابه رسانه می توانند با افزایش آگاهی و اطلاعات مردم از بسیاری از مشکلات و گسترش بیماریها پیشگیری کنند.
دکتر حسینی با بیان این که یکی از مهمترین راههای کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام افزایش معلومات افراد جامعه از مخاطرات احتمالی است گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی تاکنون به عنوان بازوی توانمند این سازمان رسالت خویش را در تحقق اهداف دامپزشکی در سیستان و بلوچستان به بهترین نحو انجام داده است.
وی با بیان این که به فرموده رهبر معظم انقلاب خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان نبض نظام مسئولیت خطیری را برعهده دارد گفت: این رسانه ملی در سیستان و بلوچستان همچون دیگر نقاط کشور با بهره گیری از خبرنگاران توانمند، حرفه ای و عاشق خدمت به مردم و نظام با رعایت اصول حرفه ای «سرعت، دقت و صحت» تاکنون منشا خدمات ارزنده ای بوده است.
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان حرفه خبرنگاری را همچون دامپزشکی از دشوار ترین مشاغل خدمتی عنوان کرد و افزود: خبرنگاران با تحمل بسیاری از مشکلات و سختی ها با عشق و علاقه همواره سعی در انجام رسالت خویش دارند که این مهم جای قدردانی بسیاری دارد.
دکتر حسینی تاکید کرد: با توجه به اینکه حوزه دامپزشکی از جمله حوزه های مهمی است که ارتباط مستقیم و موثر در سلامتی افراد جامعه دارد ضروری است اصحاب رسانه این نهاد را بیش از پیش در تحقق اهداف یاری کنند.
وی با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام گفت: اطلاع رسانی صحیح به افراد جامعه ضمن جلوگیری از تحمیل هزینه های هنگفت برای درمان بیماری های مشترک از بسیاری پیامدهای اقتصادی نیز پیشگیری می کند.
وی با بیان اینکه بارزترین نوع مخاطرات که دامپزشکان، کارشناسان و کاردانان این حوزه با آن رو به رو هستند ابتلا به بیماری بروسلوز یا تب مالت است گفت: فعالان این عرصه با وجود شناخت از مشکلات و احتمال ابتلا به بیماری های مشترک، همواره با شوق و اشتیاق سعی در انجام رسالت خطیر خویش در پیشگیری از بیماری ها دارند.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با تقدیر از حضور مدیر کل دامپزشکی و معاونان وی در ایرنا گفت:
حضور مدیران دستگاههای مختلف اجرایی در جمع خبرنگاران نشان از عمق نگاه آنان به رسانه و ارزش و جایگاه خبر و خبرنگار در جامعه است.
حیدر سرایانی افزود: با وجودی که حرفه خبرنگاری از مشاغل سخت و زیان آور محسوب می شود اما دامپزشکان و کارکنان شاغل در سازمان دامپزشکی نیز همواره با خطرات زیادی رو به رو هستند که هر دو قشر خدمتگزار بدون دغدغه و نگرانی با جان و دل و عشق و علاقه وظایف و رسالت محوله را انجام می دهند.
وی ادامه داد: دامپزشکان نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت مردم جامعه دارند و این حساسیت و اهمیت شغلی شاید برای بسیاری از هموطنان ناشناخته مانده است به همین سبب خبرگزاری جمهوری اسلامی همچون گذشته آماده همکاری در اطلاع رسانی عمومی از وظایف و اهداف و برنامه های دامپزشکی است.
وی خاطر نشان کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان برای افزایش دانش و آگاهی مردم از بیماری های مشترک بین انسان و دام و پیشگیری از گسترش این نوع بیماریها با همکاری اداره کل دامپزشکی استان سلسله گزارش ها و مطالب هشدار دهنده از خطرات و علائم بیماریهای مشترک با عنوان «هشدار؛ ویروس خیلی نزدیک است» منتشر خواهد کرد.


منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار