کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت:شهروندان بایداز تهیه و مصرف شیر و فرآورده های شیری محلی خودداری کنند چرا که چگونگی تهیه این محصولات خوارکی مورد اطمینان نیست.
کد خبر: ۲۵۲۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹ 27 June 2016
کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت:شهروندان بایداز تهیه و مصرف شیر و فرآورده های شیری محلی خودداری کنند چرا که چگونگی تهیه این محصولات خوارکی مورد اطمینان نیست.


به گزارش تابناک ایلام
؛
علی جلیلیان اظهار کرد: مصرف شیر و فرآورده های شیری غیر پاستوریزه، تماس با دام یا ترشحات دامی و یا تنفس در اسطبل دام های آلوده و همچنین مصرف گوشت این دام ها در انتقال این بیماری به افراد تاثیر دارد.

وی با بیان اینکه ایلام در کشور از لحاظ شیوع و ابتلا به بیماری تب مالت از استان های متوسط است، افزود: آموزش زنان روستایی و جامعه عشایری یکی از مهمترین برنامه های مرکز بهداشت استان برای پیشگیری و کاهش ابتلا به بیماری تب مالت است.

جلیلیان یادآور شد: در راستای تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام مقرر شده این دانشگاه جامعه هدف روستایی و عشایری را آموزش دهد و در صورت شناسایی کانون های آلوده موارد را به اداره کل دامپزشکی به منظور مایه کوبی احشام معرفی کند.

وی از شهروندان خواست از تهیه و مصرف شیر و فرآورده های شیری محلی خودداری کنند چرا که چگونگی تهیه این محصولات خوارکی مورد اطمینان نیست.

وی گفت: همچنین مصرف کنندگان شیر محلی باید این فرآورده دامی را به مدت پنج دقیقه بعد از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، بجوشانند و سپس استفاده کنند.

در طول سال گذشته میزان ابتلا به بیماری تب مالت در بین مردم استان ایلام 139 مورد گزارش شد که بیشترین آمار مبتلایان در شهرستان های چرداول و دهلران بودند.

در سه ماهه نخست امسال نیز تاکنون هفت مورد ابتلا به این بیماری مشترک انسان و دام گزارش و ثبت شده است./ف
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار