کد خبر: ۲۵۱۹۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۰ 26 June 2016
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با بیان اینکه امیدواریم امسال ورود شتاب‌زده دولت در بحث صنعت طیور را نداشته باشیم، گفت: برای رشد صنعت طیور باید قیمت‌گذاری مرغ از روی میز دولت برداشته شود.

به گزارش تابناک مازندران، امیر میران‌آملی صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره گران شدن مرغ در استان اظهار کرد: دولت باید در بحث کشاورزی و طیور در شبکه توزیع نفوذ پیدا کند که متأسفانه اقدام به دخالت در بحث تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت در صنعت طیور باید زیرساخت تولید را فراهم کند، افزود: اگر مرغ در بازار با قیمت 7 هزار و 500 تومان با سود 15 درصد برای مرغدار است و اگر با قیمت 8 هزار و 500 تومان در بازار مشاهده می‌شود، نشان‌ دهنده این است که شبکه توزیع مشکل دارد و دولت باید در این زمینه وارد عمل شود.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه همه ساله قیمت مرغ در این مقطع زمانی رشد دارد، ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته افزایش تولید داشتیم اما در این مقطع از زمان، قیمت‌ها افزایش یافته است.

این مسؤول با اشاره به اینکه سال گذشته تولیدکنندگان مرغ در کشور ضرر هزار میلیارد تومانی داشتند که سهم مازندران 12 درصد بوده است، اظهار کرد: میانگین فروش مرغ آماده طبخ 6 هزار تومان در سال 92، 6 هزار و 300 تومان در سال 93 و همچنین در سال گذشته 5 هزار و 900 تومان بوده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران اضافه کرد: وامی را که دولت برای کل کشور قرار داده بود، صنعت طیور استقبال چندانی نداشت در حالی که کمتر از 10 درصد از مرغداران از این وام استقبال کردند.

خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال ورود شتاب‌زده دولت در بحث صنعت طیور را نداشته باشیم و دولت برای نجات این صنعت در بخش شبکه توزیع ورود پیدا کند.

این مسؤول با بیان اینکه افزایش قیمت مرغ در ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود، یادآور شد: در حالی که سرانه مصرف بالا می‌رود در نتیجه قیمت نیز افزایش می‌یابد و بعد به حالت عادی باز می‌گردد.

میران‌آملی با اشاره به اینکه مشکلی که در بحث صادرات صنعت طیور وجود دارد این است که تا زمانی چرخه تولید تکمیل نشود نمی‌توان صادرات مرغ داشت، اظهار کرد: سال گذشته در کشور 70 هزار تن مرغ به کشورهای هدف صادر شد که سهم مازندران از این میزان صادرات 20 هزار تن بوده و مازندران نخستین صادرکننده مرغ به کشور عراق بوده است.

وی با بیان اینکه صادرات جوجه یک‌روزه به کشور ترکمنستان، تخم‌مرغ نطفه‌دار به ازبکستان، ارمنستان و عراق انجام می‌شود، تصریح کرد: 2 هزار و 300 واحد مجاز مرغداری، 146 واحد مرغ مادر، 36 کارخانه جوجه‌کشی و 18 کشتارگاه در مازندران فعال است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با اعلام اینکه 500 واحد گوشتی غیرمجاز در مازندران وجود دارد، افزود: برای مسائل بهداشتی باید سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان جدی‌تر ورود پیدا کند.

میران‌آملی در پایان گفت: اگر خواهان این هستیم که صنعت طیور رشد پیدا کند، باید قیمت‌گذاری مرغ از روی میز دولت برداشته شود.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار