کد خبر: ۲۰۹۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۲ 10 April 2016

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان البرز از تولید 73 هزار و 56 تن گرم گوشت سفید و قرمز استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان البرز، علیرضا جمالی نظارت بر کشتارگاه‌های طیور استان در سال 94 توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت و همچنین مسئولان فنی-بهداشتی دولتی و خصوصی مستقر در کشتارگاه‌های صنعتی طیور را بسیار مناسب ارزیابی کرد.

وی افزود: طی سال 94 از تعداد 5 کشتارگاه صنعتی و مجهز واقع در استان مقدار 64 میلیون و 856 هزار و 144 کیلوگرم گوشت مرغ از 24 میلیون و 838 هزار و 631 قطعه طیور زنده تحت نظارت دامپزشکی استحصال و پس از اخذ مجوزهای لازم به بازار مصرف روانه شده‌اند.

جمالی با اشاره به فعالیت 6 کشتارگاه صنعتی در استان گفت: در زمان حاضر یکی از این کشتارگاه‌ها به دلیل مسائل فنی تعطیل است، ولی مابقی 5 کشتارگاه تحت نظارت بازرسان دامپزشکی و همچنین مسئولین فنی بهداشتی مستقر در آنها تولیدات خود را روانه بازار می‌کنند.

وی اضافه کرد: به صورت مرتب از این‌گونه کشتارگاه‌ها نمونه‌برداری برای انجام آزمایش میکروبی و غذایی صورت می‌پذیرد تا مرغ‌های تولیدی و بسته‌بندی شده از لحاظ بهداشت و سلامت هیچ‌گونه مشکلی نداشته باشد.

معاون سلامت دامپزشکی استان البرز یادآور شد: شماره پیامک 30008903 در سامانه تریس نیز جهت رفاه حال شهروندان از ابتدای سال راه‌اندازی شده است که می‌توانند در هنگام خرید مرغ بسته‌بندی کد رهگیری و تاریخ درج شده بر روی بسته‌بندی مرغ را به این سامانه ارسال و از زمان تولید و مرکز پرورش طیور نیز اطلاع حاصل کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار