محمدعلی ملکزاده در نشست مشترک با مدیرکل غله استان یزد با اشاره به اینکه استان باید در برابر بحرانهای احتمالی آمادگی لازم را داشته باشند اظهار داشت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در هر زمان باید نسبت به تامین آن برای شهروندان اقدام لازم صورت پذیرد بحث نان است.
وی خاطرنشان کرد: از این رو یکی از مهمترین دغدغههایی که در شرایط بحرانی وجود دارد، تامین نان مورد نیاز در کمترین و کوتاه ترین زمان ممکن است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد افزود: در ارتباط با مواقع بحرانی نکته بسیار مهمی که همیشه مورد تاکید است بحث آمادگی پیش از وقوع بحران برای تامین مایتحاج مورد نیاز و خدمات لازم است.
ملکزاده گفت: هدف از تامین آرد، مقابله مناسب و به موقع با بحرانها و رفع اثرات ناشی از آنها است و در این خصوص کلیه تمهیدات لازم جهت مواجه با بحرانهای احتمالی در نظر گرفته شده است.
ملکزاده ادامه داد: کیفیت پخت، ایمن بودن مکان نانوایی، داشتن مشعل با سوخت دوم و برق اضطراری ملاکهای تعیین اولویت در تعیین نانواییها است.
وی افزود: ادارات جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، اداره کل غله استان و فرمانداری مسئولیت تعیین و بازرسی رعایت سهمیه و انجام ذخیرهسازی در نانواییهای مذکور را بر عهده دارند.
مدیرکل مدیریت بحران ادامه داد: یکی از مشکلات در شرایط بحران انتقال آرد به نانواییها است که با اجرای این طرح زمان ارائه خدمات در شرایط بحران کاهش مییابد.