کارشناس و بازرس کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در سال‌های اخیر در سایه نبود نظارت، تولیدکنندگان به جای فلز روی در ساخت ظروف آلیاژ روی از ترکیب آلومینیوم و روی که ارزان‌تر و در دسترس‌تر است، استفاده می‌کنند که این مسئله سلامت شهروندان را تهدید می کند.
کد خبر: ۱۰۴۲۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۵ 30 April 2022

حسین زارع بیدکی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به سرطانزا بودن آلومینیوم و استفاده از آلیاژ آن با روی، اغلب ظروفی که امروزه با نام ظرف روی و بصورت گسترده در بازار عرضه می شوند به عاملی سرطان‌زا تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: آلومینیوم آزاد شده از این ظروف بسیار خطرناک بوده و برای مغز و کبد مضر است.

کارشناس و بازرس کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه پزشکی یزد تصریح کرد: با توجه به انحلال میکروسکوپی ذرات آلومینیوم استفاده شده در ظروف در غذا، عوارض استفاده از این ظروف هرگز به قیمت پایین آن نمی‌ارزد و بدون تردید در دراز مدت مشکلاتی را برای استفاده کنندگان در پی خواهد داشت.

زارع بیدکی اظهار داشت: لازم است ارگان های نظارتی بخصوص سازمان غذا و دارو به استناد ماده ۱۲ قانون مواد خوردنی آشامیدنی و ارایشی- بهداشتی و همچنین اداره استاندارد، مانع استفاده از آلومینیوم در تهیه ظروف غذا شوند.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار