فرمانده انتظامی کرمانشاه خبرداد:

پليس کرمانشاه در بالاترين سطح آمادگی قرار دارد

گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی استان گفت: پليس کرمانشاه با بهره‌گيری از مجرب‌ترين و متعهدترين افراد، در بالاترين سطح آمادگی قرار داشته و با همه وجود از امنيت و آرامش مردم اين ديار دفاع می‌کند.
کد خبر: ۱۲۲۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۷ 07 September 2026

پليس کرمانشاه در بالاترين سطح آمادگي قرار دارد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، سردار «مهدی حاجيان» فرمانده انتظامی استان در کميسيون عمليات انتظامي استان، اظهار کرد: پليس امروز به معنای واقعی کلمه خادم مردم است و همکاران ما از هيچ تلاشي برای ارتقاء امنيت جامعه دريغ نمی‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: اين همراهي با مردم و تلاش براي خدمتگزاری به آنها در جريان جنگ 40 روزه دشمن آمريکايی-صهيونی به نمايش درآمد و همگان ديدند که ماموران پليس چگونه در ميدان خدمت حضور داشتند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در جريان جنگ 40 روزه رمضان و با وجود تخريب برخی اماکن و ساختمان‌های پليس کرمانشاه، کار خدمت‌سانی به مردم حتی برای ساعتی هم متوقف نماند.

وی تصريح کرد: در حالي که دشمن بی‌رحمانه مقرهای پليس را هدف گرفته بود اما همکاران ما با نگاه اعتقادی خدمت‌رسانی به مردم را ادامه دادند تا تصوير زيبايی از خدمتگزاري صادقانه به نمايش درآيد.

حاجیان يادآوری کرد: در همان روزهاي نخستين جنگ که همکاران ما بدون هيچ ترسي، دليرانه در ميان مردم حضور پيدا کردند تا قوت قلبی برای آنها باشند.

وی همچنن گفت: اين حضور دلگرم کننده ميان مردم در حالی رقم خورد که در همه شهرستان‌های استان به مقرهای انتظامی آسيب وارد شد اما همکاران شجاع ما، ماندن در ميدان خدمت را به هر موضوع ديگری ترجيح دادند تا سربلند و پرافتخار اين پيچ تاريخي و حساس را پشت سر بگذارند.

منبع: تابناک
آخرین اخبار