
به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، سرهنگ «حسینرضا رشیدی» جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت در سطح شهرستان سنندج، بررسی و رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی و پس از هماهنگی با مراجع قضایی، موفق به شناسایی یک سارق سابقهدار شدند و در یک عملیات ضربتی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان ادامه داد: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی و در جریان بازجوییهای تخصصی، به ۱۹ فقره انواع سرقت اعتراف کرد.
وی با اشاره به ادامه تحقیقات در این پرونده گفت: در این رابطه دو نفر مالخر نیز شناسایی و دستگیر شدند و پس از تشکیل پرونده، به همراه متهم اصلی برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.
سرهنگ رشیدی بر عزم جدی پلیس در برخورد با سارقان و عوامل مرتبط با جرائم سرقت تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/