رئیس اتاق بازرگانی قزوین:

صنایع قزوین ۵ برابر بودجه استان مالیات پرداخت می‌کنند/ بزرگترین چالش امروز ما تامین انرژی است

گروه استان ها- رئیس اتاق بازرگانی قزوین گفت: صنعت استان قزوین امسال ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است که این رقم حدود ۵ برابر بودجه استان است.
کد خبر: ۱۱۹۲۵۷۹
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴ 22 December 2024

صنایع قزوین 5 برابر بودجه استان مالیات پرداخت میکنند/ بزرگترین چالش امروز ما تامین انرژی است

به گزارش خبرنگار تابناک از قزوین، مهدی عبدیان رئیس اتاق بازرگانی قزوین پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان اظهار داشت: بر اساس آمار‌های اعلام شده در ساعات پیک مصرف حدود ۸۰۰  مگاوات برق در استان استفاده می‌شود، با این حال اعلام شده است هر واحدی که بتواند در زمینه تولید انرژی فعالیت کند میتواند از گردونه خاموشی‌ها خارج شود.

وی بیان کرد: در همین زمینه مطمئن هستیم اگر استان قزوین در ارائه زمین و تسهیلات مناسب باتولیدکنندگان همراهی کند در مدت زمان کوتاهی میتوانیم حدود ۵۰ درصد نیاز استان را از طریق این واحد‌ها تولید و به شبکه تزریق کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی گفت:، اما اهلیت سنجی در ارائه زمین و تسهیلات برای اجرای کار یکی از مهم‌ترین اولویت هاست و امیدواریم که با جدیت در استان پیگیری شود.

وی اظ‌ها رداشت: متاسفانه مشکل ناترازی و قطعی انرژی در استان قزوین هم همزمان با سراسر کشور وجود دارد و هماهنگی‌هایی انجام شد تا واحد‌ها صنعتی پرمصرف در حوزه برق بتوانند در شیفت شب فعالیت کنند و  با برنامه ریزی‌های صورت گرفته تلاش شد تا وضعیت مدیریت شود.

مرکز ارزیابی تعیین سطح و رشد مدیران در قزوین راه اندازی شد

رئیس اتاق بازرگانی قزوین از راه اندازی مرکز ارزیابی تعیین سطح رشد مدیران واحد‌های تولیدی بوده و نیرو‌هایی که در این حوزه در واحد‌های تولیدی فعالیت میکنند تعیین سطح می‌شوند، چرا که اشتباهات مدیران گا‌ها با افزایش آگاهی و اطلاع رسانی درست تا میزان قابل توجهی امکان پیشگیری دارد و از این رو تلاش شده تا مدیران با شرکت در این دوره‌های آموزشی بتوانند در این زمینه آموزش مناسب را دریافت کنند.

عبدیان خاطرنشان کرد: همچنین مرکزپژوهش‌های اتاق بازرگانی قزوین در چند ماه گذشته در استان راه اندازی شده است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت نخبگان و افراد توانمند استان در این مرکز پژوهش‌ها شاهد اتفاقات و حرکت‌های مفید باشیم.

وی اظهار داشت: در پاییز امسال ۲۴ دوره آموزشی با ۱۵ سرفصل برگزار کردیم که ۱ هزار و ۱۲۴ نفر از این دوره‌های آموزشی استفاده کردند.

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین خاطرنشان کرد: از این تعداد دوره آموزشی برگزار شده ۱۵ دوره حضوری و ۹ دوره غیر حضوری بوده است تا ظرفیت استفاده برای همه افراد فراهم شود.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار