کد خبر: ۸۵۲۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱ 21 May 2020
 
یک مطالعه مشترک جدید از موسسه فناوری ماساچوست و هاروارد، آنزیمی را شناسایی کرده است که می‌تواند به معکوس کردن تأثیرات آسیب DNA ناشی از پیری و آلزایمر کمک کند.
محققان مؤسسه فناوری ماساچوست مولکول ضدپیری را کشف کردند که می‌تواند ضایعات دی‌ان‌ای مرتبط با بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

این مولکول همچنین می‌تواند از روند ضعف قدرت شناختی ناشی از پیری و افزایش سن بکاهد؛ محققان این موسسه دریافتند، آنزیم HDAC۱ در بهبود آسیب DNA موثر باشد.

با افزایش سن، ضایعاتی روی قسمت‌هایی از DNA سالمندان شکل می‌گیرد که عملکرد شناختی آن‌ها را کاهش می‌دهد، HDAC۱ تولید آنزیم دیگری را تحریک می‌کند که می‌تواند این ضایعات را بهبود بخشد.

یک مطالعه مشترک جدید از MIT و هاروارد، آنزیمی را شناسایی کرده است که می‌تواند به معکوس کردن تأثیرات آسیب DNA ناشی از پیری و آلزایمر کمک کند.

محققان این پژوهش به سرپرستی لی Huei Tsai از ام‌آی‌تی و استفن هاگارتی از هاروارد، آنزیمی به نام HDAC ۱ را شناسایی کردند که می‌تواند در ترمیم ضایعات ۸-اکوژوآنین روی رشته‌های DNA، که به افت عملکرد شناختی وابسته به سن و آلزایمر مرتبط هستند، کمک کند.

محقق موسسه فناوری ماساچوست می‌گوید: «به نظر می‌رسد HDAC۱ واقعاً یک مولکول ضد پیری است؛ من فکر می‌کنم این یک یافته بیولوژیکی بسیار کاربردی اساسی است، زیرا تقریباً همه بیماری‌های عصبی انسان فقط در دوران پیری اتفاق می‌افتند. فعال سازی HDAC۱ در بسیاری از شرایط مفید است».
 
آنزیم ضدپیری
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار