کد خبر: ۸۴۴۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴ 01 May 2020
 

در گزارش زیر می‌خواهیم طرز تهیه یک خورشت گیلانی را به شما آموزش دهیم.

تابناک/خورش سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد شده، تخم مرغ و نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. امیدواریم این خورش خوشمزه را درست کرده و در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برگ سیر
۳ دسته
تخم مرغ
۲ عدد
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم


آموزش سیرابیج


طرز تهیه:

ابتدا برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یک سانتی‌متر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه با روغن داغ تفت دهید.

تخم‌مرغ‌ها را دز ظرفی بشکنید و آن‌ها را با زردچوبه، نمک و فلفل زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر اضافه کرده و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

سایر نکات
۱) به جای برگ سیر درمی‌توان از تره‌فرنگی استفاده کرد.
۲) سیرابیج غذای محلی استان گیلان است.
۳) اگر دوست دارید مقداری زعفران به تخم مرغ بزنید تا زیباتر شود.
۴) این غذا را میتوانید به شکل یک تکه هم درست کنید و مثل کوکو با نان سرو کنید.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار