مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین:
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: تولید گوشت قرمز در استان طی نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 7.2 درصد رشد پیدا کرده است.
کد خبر: ۶۶۷۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ 14 October 2018

افزایش 7.2 درصدی تولید گوشت در قزوین

سید محمد میر بابایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار تابناک قزوین با اعلام این خبر افزود: در نیمه نخست سال جاری 14 هزار و 473 تن گوشت قرمز در واحدهای پرواربندی (صنعتی) و روستایی استان قزوین تولید شده است که این رقم در مدت مشابه پارسال 13 هزار و 503 تن بود.


مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای رشد تولید گوشت در استان، یادآور شد: سال گذشته 25 هزار و 800 تن گوشت قرمز در استان تولید شد که پیش بینی می کنیم این رقم در سال جاری با یک هزار تن افزایش به رقم 26 هزار و 800 تن برسد.


به گفته وی،شهرستان های بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان تولید گوشت قرمز در استان را دارا هستند.


این مسئول گفت: در پی ارتقای ظرفیت واحدهای پرواربندی استان برای افزایش بیشتر تولید گوشت قرمز هستیم.
استان قزوین دارای 479 واحد پرواربندی گوشت قرمز (بره و گوساله) است.
استان قزوین رتبه سیزدهم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار