از ابتدای سال 91 تا پایان سال گذشته
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت: از ابتدای سال 91 تا پایان سال گذشته به میزان 291 هزار و 784 کیلو گوشت قرمز غیرقابل مصرف در کشتارگاه‌های دام استان ضبط و معدوم شده است.
کد خبر: ۵۳۸۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱ 14 December 2017
به گزارش تابناک از قزوین، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان قزوین، سیدبهمن نقیبی اظهار داشت: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین اماکن  برای کنترل نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های خام دامی حائز اهمیت بوده است.

وی ادامه داد: در همین راستا بر اساس اطلاعات جمع‌بندی شده، از ابتدای سال 1391 تا پایان سال 1395 به تعداد 601 هزار و 726 رأس دام در کشتارگاه‌های استان تحت نظارت دامپزشکی ذبح شدند که از این تعداد رأس دام کشتار شده، 38 میلیون و 257 هزار و 380 کیلو گرم گوشت قرمز سالم استحصال و 291 هزار و 784 کیلو گرم گوشت قرمز ضبط و معدوم شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین تشریح کرد: عمده دلایل ضبط لاشه‌های دامی بیماری‌های زردی، کاشکسی(لاغری مفرط)، سل و دیگر بیماری‌های متفرقه در دام بوده است که در صورت کشتار غیرمجاز دام خارج از محیط کشتارگاه می‌توانست موجب بروز بیماری در جمعیت انسانی شود.

نقیبی همچنین از ضبط 27 هزار و 673 عدد کبد(جگر سیاه) و 21 هزار و 125 عدد ریه(جگر سفید) و دو هزار و 748 عدد کلیه(قلوه) در طی همین مدت در کشتارگاه‌های دام استان قزوین خبر داد و افزود: عمده دلایل ضبط امعا و احشاء دامی بیماری‌های انگلی از قبیل کیست هیداتیک، دیکروسلیوم و سیستی‌سرک بوده که موارد مذکور قابلیت بیماری‌زایی در انسان را دارا است.

این مسؤول در پایان به عموم مردم توصیه کرد: از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی مراتب را ازطریق سامانه پیامکی 50001512 به اداره‌کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع‌رسانی کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار