به گزارش تابناک شهرکرد- داوود ربیعی اظهار کرد: کشتار دام و تهیه گوشت قرمز اردل با توجه به نواقص زیاد و غیربهداشتی بودن کشتارگاه این شهرستان به کشتارگاه صنعتی دام جونقان منتقل شد.
وی ادامه
داد: کشتارگاه سنتی دام شهر اردل با توجه به نواقص زیاد و تغییر کاربری
ایجاد شده در آن، غیربهداشتی بودن، نداشتن خودروی یخچالدار حمل گوشت،
نداشتن سالن پیش سرد، تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی جامعه، ایجاد آلودگی
زیستمحیطی و همچنین نظر به بازدید دادستان شهرستان از این کشتارگاه و
مشاهده نواقص موجود از نزدیک و با هدف تأمین امنیت غذایی مردم تعطیل و پلمپ
شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل با بیان اینکهکشتار دام شهر
اردل در حال حاضر به سمت کشتارگاه صنعتی دام جونقان هدایت شده است
افزود:نظارت شرعی، بهداشتی بودن ذبح، کنترل آلودگی و بیماری دام از جمله
مزیتهای کشتار دام در کشتارگاههای صنعتی است.